Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Uporniški zlata in bronasta

Balmain
1/26
Žurnal24 main
V nasprotju z nežnimi pomladnimi in poletnimi trendi danes predstavljamo oblačila in modne dodatke v uporniški zlati in bronasti. Sledite pravilu več je več!

Trendu boste najlažje sledili, če se boste držali pravila več je več. Ta v ospredje postavlja razkošnost materialov in pretiravanje – tako z oblačili v več slojih, s kombiniranjem več sorodnih barvnih odtenkov, kot s pretiravanjem bogatega, velikega nakita. Kombinacija velikih uhanov in razkošne ogrlice (videno na modni reviji Lanvin) ni tako nič nenavadnega.

Modne upornice
Za uporniški videz posezite po metalnih odtenkih zlate, bronaste in sive, še bolje pa je, če barve pustijo umazan ali površno zabrisan videz. Veliko je pasov z neti, verig, ki jih lahko nosite kot ogrlico, zapestnico ali pas.

Popestrite urban videz
Oprijete kavbojke in oprijet enobarvni top kombinirajte z zlatimi čevlji z vrtoglavo visoko peto in pasom z neti, ne pozabite pa niti na bogato ogrlico v več plasteh.  

Lepotni namig
Izbrani odtenki najlepše pristojijo ženskam nežno zagorele in sijoče polti. Pričeska naj bo preprosta – spnite jo v čop ali razigrano figo, pri ličenju pa boste naredili najmanj napak, če boste močno poudarili trepalnice.

Namige poiščite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.