Magazin > Lepota & telo
76 ogledov

Ustanovitelj ponovne povezave v Sloveniji

Eric Pearl Žurnal24 main
Ustanovitelj nove metode zdravljenja dr. Eric Pearl se ta teden mudi v Ljubljani.

Sinoči so v Cankarjevem domu v Ljubljani premierno predvajali film Matrica življenja, ki govori o zmožnostih samozdravljenja človeškega telesa. S pričevanji znanstvenikov, bioenergetikov in zdravnikov film predstavi delovanje ponovne povezave, človekovega biopolja, kvantne fizike, srčne koherence, nevrolingvističnega programiranja in zdravljenja z informacijami.

V okviru tega dogodka je Slovenijo obiskal tudi dr. Eric Pear, ustanovitelj nove metode zdravljenja, ki jo je poimenoval ponovna povezava.

Kaj je ponovna povezava?

"Prvotno so bili meridiani našega telesa, ki jim včasih pravimo tudi akupunkturne linije, povezani z mrežo linij, ki obkroža planet. Te mrežne linije so bile zasnovane tako, da so se nadaljevale navzven in nas povezale z veliko večjo mrežo, kar nas je povezovalo s celotnim vesoljem. Sčasoma pa smo povezavo s temi linijami izgubili. Ponovna povezava prinaša "nove" aksiatonalne linije, ki nam omogočijo, dostop do edinstvene ravni vibracij in frekvenc za zdravljenje ter nenazadnje za naš razvoj. Aksiatonalne linije so del brezčasnega omrežja inteligence, sistem vzporedno-dimenzionalnega obtoka, ki privlači osnovno energijo za obnovo funkcij človeškega telesa. Ponovna povezava prinaša in aktivira te nove linije ter pri tem omogoča izmenjavo energije, svetlobe in informacij, ponovno povezovanje verig DNK ter vključitev 'strun' (vzporedno pojavljajočih – ali vzporednih – ravni obstoja)," metodo razlagajo na spletni strani ponovnapovezava.si.

Metoda naj bi delovala na fizični, umski, duhovni  in čustveni ravni človeka, ni pa mogoče napovedati, kako in kdaj se bo začelo zdravljenje ter kakšno bo. Dr. Pearl, ki je bil 12 let uspešen kiropraktik, dokler ni nekega dne vedeževalka aktivirala njegov dar, naj bi med drugim pozdravil bolnike s cerebralno paralizo, rakom in z boleznimi povezanimi z aidsom. Kot pravi, daru niti sam dobro ne razume, morda pa je povezan s posmrtno izkušnjo, ki ga je med njegovim porodom doživela mati, pravi.

Njegova knjiga Ponovno povezani: zdravi druge, zdravi sebe je bila prevedena v 36 jezikov, Pearl pa je svoje znanje predal naprej že 70 tisočim ljudem, ki sedaj zdravijo s ponovno povezavo.

V Ljubljani, v Cankarjevem domu, bo v petek vodil predavanje, v soboto in nedeljo pa bo potekal seminar za vse, ki bi se te metode radi naučili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.