Magazin > Lepota & telo
279 ogledov

V čem je skrivnost vsakega dobrega modnega sloga?

sten
Modni dodatki, ki polepšajo vsak outfit.

Včasih nam ni treba kupiti gore oblačil ali obutve, ampak je dovolj, če tisto, kar že imamo, nadgradimo le s premišljenim nakupom ključnim modnih dodatkov.

Pomlad je čas za prevetritev garderobnih omar in skrben razmislek, kaj bi si kupile novega. Izložbe high street trgovin so polne trendov, ki jih krasijo novi vzorci in barve ter kroji. A včasih sploh ni treba kupiti cele gore novih trendi oblačil ali obutve, pač pa je dovolj, če tisto, kar imamo, zgolj nadgradimo s premišljenim nakupom ključnih modnih dodatkov za novo sezono.

sten | Avtor:

Skrivnost dobrega modnega sloga se skriva v premišljenih podrobnostih, ki začinijo celoten outfit.

Presenetilo vas bo, kako že en ali dva izbrana modna dodatka vaš videz lahko popolnoma spremenita in posodobita v skladu z novimi smernicami!

Ustvarjalnost, inovativnost in predvideni trendi so osnova za uspeh Broswaya, ki ga pri nas najdete v prodajalnah Sten Time. Nakit je pravi simbol italijanskega sloga, rafiniran ter edinstven kot ženska, ki jih nosi. Neskončne kombinacije vam omogočajo, da v celoti izrazite njihovo osebnost do nenehno spreminjajočega se videza.

Naše uredništvo se je čisto zaljubilo v Broswayevo kolekcijo Symphonia. Nakit je izdelan iz nerjavečega jekla, ki so mu dodali kristalčke Svarowski.

Všeč nam je predvsem zato, ker ga med seboj lahko kombiniramo in tako ustvarimo trend »pretiravanja«. Letos nam modni trendi namreč narekujejo preproste outfite, in kako jih lahko bolje popestrimo kot z nizi ogrlic in zapestnic. To je naša letošnja ultimativna modna zapoved številka 1!

sten | Avtor:

Naša urednica pa opozarja še na eno kolekcijo znamke Brosway, Affinity. Dragulji v tej kolekciji so izdelani s kristali različnih velikosti v najrazličnejših pastelnih barvah ter sestavljeni v peneče in izvirne kombinacije.

sten | Avtor:

Za čakre ste zagotovo že slišali. Kaj pa za Brosway Chakro?

Stvari, ki jih ne slišimo ali vidimo, lahko kljub vsemu močno vplivajo na naša življenja.

To je Chakra, čudovita kolekcija zapestnic z amuleti, ki obnovijo vašo energijo in zbudijo vaša čustva in sanje. V Sten Time boste našli neskončno kolekcijo Chakra zapestnic, izdelanih iz nerjavečega jekla in okrašeni s Svarowski kristalčki.

sten | Avtor:

Psst: Predlagamo, da še pred valentinovim svojega dragega odpeljete v eno izmed prodajaln Sten Time (ali si skupaj ogledata njihovo ponudbo na spletni strani) in ga tako razbremenite razmišljanja, kaj bi vam za praznik zaljubljencev podaril.

Foto: promo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.