Magazin > Lepota & telo
47 ogledov

V hipu vitkejši z nakitom

Lanvin Imaxtree
Dolge verižice primerne za manjše postave, močnejše naredijo vitkejše.

Med letošnjimi modnimi smernicami za nakit je opazno vodilno pravilo: ta naj bo velik oziroma velikanski, večslojen, baročno bogat, pisan in z vzorci, iz različnih materialov in različnih geometrijskih oblik. Ne glede na smernice pa se velja držati pravil glede tega, kakšne kose nakita nositi glede na tip postave.

Dolge ogrlice za visoke

Dolge ogrlice in veliki uhani bodo manjšo in drobno postavo vizualno pomanjšali. Tak nakit pa zelo pristaja višjim ženskam z okroglim obrazom ter tistim s krajšim in močnejšim vratom. Te naj se kratkim ogrlicam raje odpovedo, saj bodo videti vitkejše, če bodo pozornost preusmerile drugam. Učinkovite so dolge verižice z opaznim obeskom ali niz dolgih verižic.

Uhani in zapestnice

Tanek vrat okrasite s kratko in bogato verižico, obenem pa si nadenite uhane. Okroglim obrazom bolj pristajajo uhani ovalne oblike, medtem ko ovalnim pristajajo daljši uhani. Vaše zapestje bo videti ožje s širokimi zapestnicami, veliki prstani pa najbolje pristajajo tankim, dolgim prstom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.