Magazin > Lepota & telo
41 ogledov

V krznu od glave do pete

Chanel
1/24
Žurnal24 main
Plašči, suknjiči, čevlji in celo hlače so tokrat narejeni iz krzna. Z njim so obrobljeni ali podloženi plašči in jakne, med najbolj vročimi pa je krznen brezrokavnik.

Oblikovalci deljenih mnenj
Oblikovalci si še vedno niso enotni, ali se odločiti za umetno ali naravno krzno. Največji veljaki modne industrije zaradi svoje razkošne tradicije in prestiža še vedno uporabljajo le najdragocenejše materiale in tukaj tudi krzno ni izjema. Po drugi strani pa zaradi cenovno ugodnejših ponudb umetno krzno uporabljajo cenovno ugodnejše blagovne znamke, pa tudi nekatere oblikovalske izjeme.

Lagerfeld je za pravo krzno
Med njimi je tudi Chanel, ki je v tokratni kolekciji predstavil krzno od glave do peta, pri čemer je bila večina omnejene kolekcije iz umetnega krzna. Idejni oče Chanelove kolekcije Karl Lagerfeld  je že večkrat poudaril, da nima nič proti pravemu krznu, vendar se je tokrat zaradi vse večjega nasprotovanja Hollywooda odločil, da poseže po umetnem.

Tudi nakit
Ljubitelji kosmatih oblačil in modnih dodatkov boste to sezono prišli na svoj račun, saj krznu tokrat ne bo mogoče uiti. Na čevljih, torbicah, šalih, nakitu in nenazadnje celo na hlačah in krilih. Letos se lahko brez slabe vesti vsak dan prelevite v jetija.

Kako vse so modni oblikovalci uporabili krzno, si oglejte v galeriji.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.