Magazin > Lepota & telo
3062 ogledov

V Slovenijo prišel Zalando

zalando
1/5
Urška Pečnik
About You dobil močno konkurenco, v Slovenijo je namreč prišel Zalando.

Zalando, evropska platforma za modo in življenjski stil, je svoj prihod v Slovenijo pospremila s šovom na različnih lokacijah v mestnem jedru Ljubljane, med drugim tudi na Tromostovju, na obrežju Ljubljanice in v skate parku pod Fabijanijevim mostom. Na povabilo Zalanda so se vodilni slovenski modni vplivneži, med drugimi tudi Nataša Mernik, Gaja Prestor, Kaya Solo, Nina Kolar, Neža Spruk in Klemen Kopina po prestolnici sprehodili v svojih najljubših Zalando stajlingih in tako pozdravili prihod nove blagovne znamke v Slovenijo.

Zalando v svoji bogati ponudbi združuje tako ikonične modne oblikovalce, kot ulične modne kose, otroško modo in trajnostna oblačila. Ob prihodu na nove evropske trge želi v svoji ponudbi posebno mesto nameniti tudi lokalni modni kulturi. Na vseh trgih, kjer je prisoten, Zalando ponuja dovršen modni izbor, ki vključuje Weekday, Vivienne Westwood, Diane von Furstenburg in Victorio Beckham. Zalando želi postati modni kompas Evropejcev, ki zasleduje avtentične zglede lokalnih modnih navdušencev.

Modna vplivnica Nataša Mernik je ob tem povedala: "Nekaj posebnega je biti del te Zalando zgodbe, ki je v mojem mestu združila tako različne in kreativne posameznike. Vsi sledimo lastnemu navdihu in se izražamo na svoj edinstven način." "Zalando nas je opogumil, da pokažemo svojo individualnost na najboljši možni način – skozi izražanje sebe," pa dodaja Neža Spruk.

Natalie Wills, podpredsednica marketing oddelka v Zalandu, ob prihodu Zalanda na nove trge pravi: "Zalando želi na svojih novih evropskih trgih pričarati poletje, polno navdihujočih modnih trenutkov, skozi katere spodbujamo vsakogar, da se izrazi na svoj način. Na vseh teh trgih smo skušali ustvariti raznoliko in vključujočo predstavitev, ki simbolizira to našo vizijo in ki postavlja v ospredje lokalno kulturo. Našim novim strankam izrekamo dobrodošlico in jih vabimo, naj pozdravijo svojo novo najljubšo garderobno omaro."

Komentarjev 1
  • Russell_Ellinger 11:43 24.junij 2021.

    Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR. ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦