Magazin > Lepota & telo
16 ogledov

V stezniku in krinolini

1/23
Žurnal24 main
Letošnje zapovedi so eleganca s pridihom razkošja, dovršeni kroji, prefinjene kombinacije materialov ter naborki in plastenje.

Nevesta
V modi so vrhunski materiali in dovršeno izdelane poročne obleke, pravi Kristina Vidergar, lastnica poročnega salona Poročni kotiček. Barvne smernice poročnih oblek pa narekujejo smetanaste barve, nekaj beline, različne odtenke rdeče ter kot novost kombinacijo modre in rjave, jo dopolnjuje Helena Ušaj iz poročnega butika Bella.

Nekaj poročnih oblek si oglejte v galeriji.

Poudarjeni životci
Po besedah specialistke oblikovanja tekstilij in oblačil Martine Čižman bodo letošnje neveste krasile prosojne organce, tili in šifoni v obliki naborkov in plisejev, ki poudarjajo životce ter se v spodnjem delu razbohotijo v voluminozne kreacije.

Urbana svežina
Čiste linije, minimalistično oblikovanje in beli odtenki so nosilci modne smernice, zaznamovane z opaznimi dodatki – aplikacijami na oblekah, broškami ali pasovi in drugim. Zanimiv in izstopajoč videz omogočajo poročne obleke s poudarjenimi životci, ki spominjajo na steznike pri spodnjem perilu, in širokimi krinolinami z baletnih odrov. Posebna ženstvenost in eleganca sta opazni v tako imenovanih linijah morske deklice, pri katerih pritegne ženska figura s poudarjenim prsnim delom ter ozkim pasom in oprijetimi boki, krilo pa se razširi šele pod koleni, letošnjo modo opiše Čižmanova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.