Magazin > Lepota & telo
44 ogledov

V takšnih oblačilih boste najbolj modni

Pletenine
1/7
Imaxtree / Žurnal24
Jesenski trendi so ulice preplavili v velikem slogu. Svoj modni pohod so začele opazne hlače, ljubiteljice barv so se zaljubile v vijolično, modni dodatek, brez katerega ne gre, je pas, prav vsi pa se bomo letos težko uprli kombinaciji bleščeče črnine in usnja.

Usnjeno

Pri nošenju usnja letos ni omejitev. Zelo zaželeni so trenči svetlečega videza, ki lepo poudarijo linije telesa, oprijete obleke in hlače. Še bolj modni boste v kratki in široki jakni po vzoru modne hiše Gucci, tiste najbolj drzne pa boste kombinirale vsaj dva usnjena kosa. In barve? Odgovor je preprost: ČRNA!

Barvno pretiravanje

V barvnem dvoboju se bosta spopadli vijolična in elektro modra. Obe žareči in tako zelo vpadljivi, da bi jima naredili krivico, če bi ju kombinirali še s kakšnim drugim odtenkom. Enobarvno od pet do glave je pravilo, ki si ga je pri posnemanju trenda vredno zapomniti.

Hlače

Od ozkih cevastih krojev, oprijetih usnjenih hlač in takšnih klasično krojenih do ležernih in širokih hlač fantovskih krojev. Da, hlače so letos kraljevale na modnih brveh in čas je, da svoj modni pohod doživijo tudi na naših ulicah. Pri izbiri pozornost posvetite materialom – svetleči dodajo kroju, barvam in vzorcem piko na i, zato kar pogumno skočite vanje.

Opasano

Modni dodatek jeseni je pas, tesno zapet kar okoli odpetih ali zapetih jaken, plaščev in pletenin. Nič hudega ne bo, če boste z njim pripasali tudi velik pleten šal. Poigrajte se s sponkami, ki so lahko klasične ali pa jih krasijo živalske glave, nanizani kristali in pentlje.

Pleteno

Brez pletenin preprosto ne gre. Mehki in puhasti volni družbo delajo bleščeče nitke v vseh odtenkih, modni so takšni z debelimi pletenicami na sredini, pa tudi v črtastem ali takšnem z živalskimi motivi boste zelo trendovski. Jeseni tanjšo ali prosojno različico nosite prek topa, pozimi pa vas bo ogrel grobo pleten maksi pulover.

Vojaško

Čas je za pohod urbanih vojakinj. Varovalni vzorci in zeleno-sivi odtenki preplavljajo modne prodajalne, mi pa vam svetujemo, da izberete kos z izstopajočimi detajli – našitki, neti ali špicami. Všeč nam je kombinacija vojaškega in elegantnega, kot si jo je za delovna dekleta zamislila Victoria Beckham, jakno vojaškega stila pa lahko letos tako in tako kombinirate kamorkoli, zato jo proglašamo za enega najbolj nosljivih kosov jeseni.

Preveliko

Prihaja maksi moda, rezervirana za visoke. V mislih nimamo le prevelikih pletenih puloverjev, ampak predvsem prevelike plašče s spuščenimi rameni in predolgimi širokimi rokavi. Skoraj tako, kot da bi si ogrnili plašč svojega najdražjega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.