Magazin > Lepota & telo
61 ogledov

V trendu: metalik

Moschino
1/14
Imaxtree
Če ste se divjih barv že naveličali, vam predstavljamo trend, ki ga lahko nosite že zdaj, svoj višek pa bo dosegel jeseni in pozimi. Čas je za metalik.

Med novimi trendi jeseni in zime se bodo svetlikali modni dodatki in nakit v metalik odtenkih, zelo trendovsko pa boste videti tudi v oblačilih svetlečih se materialov. Prevladovali bodo temni odtenki sive in bakrene, svetli toni sive in zlate ter naravni, opečnati toni zlate in platinaste.

Če ne želite izstopati, oblačila in dodatke v kovinskih odtenkih kombinirajte previdno. Dovolj so že manjši dodatki, s katerimi boste nadgradili dnevni videz.

Namigi za kombinirajne:

  • Večerni videz: Ne boste zgrešili, če boste za večerne priložnosti izbrali kratko obleko v izbranem odtenku ali z bleščicami. Pomembno je, da k njej kombinirate dodatke v mat odtenku. Svetujemo vam mini zlato ali srebrno obleko, ki jo lahko sproščeno kombinirate s črnimi dodatki.
  • Vroče hlačke: Letos so zelo trendi, pridih jesenske mode pa jim boste dodali, če boste izbrali takšne z bleščicami. K njim kombinirajte kar sproščeno bombažno majico.
  • Detajli: Metalik detajle – čevlje, torbice, nakit, pasove, lahko kombinirate k vsakemu stilu.
  • Čevlji: Superge ali sandale z bleščicami ali v metalik odtenku so kos, s pomočjo katerega boste tudi v kavbojkah in navadni majici videti trendovsko.
  • Bleščeče hlače: V njih boste videti zelo trendovsko, kombinirajte pa jih z najljubšo majico s potiskom.


V galeriji ne spreglejte, kako bodo metalik odtenki letos osvojili jesen in zimo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.