Magazin > Lepota & telo
89 ogledov

V trendu so športna oblačila

danza Danza
Ne le za v telovadnico, športna oblačila so vedno bolj modna tudi na ulicah. Nove jesenske kolekcije prevladujejo v trendovski sivi, bež in rožnati.

"V letošnjih kolekcijah prevladujeta klasična črna in siva, veliko pa je tudi opečnate, bež, rožnate in koralno zelene barve," pravi Dunja Šuštaršič iz Eurosport Trada. Trend športnih oblačil gre vsako leto bolj v to smer, da niso primerna le za v telovadnico, temveč jih lahko kombinirate tudi za nošenje v prostem času ali celo za v službo.

"Kroji niso strogo športni, linije oblačil so lahkotne in sproščene, superge pa so letos tako ali tako modne skorajda v vsaki kombinaciji, zato je tovrsten videz precej priljubljen tako pri moških kot ženskah," dodaja Šuštaršičeva. Materiali so mehki, topli in udobni.

Ne pozabite na dodatke

Pri oblačilih za prosti čas pa lahko svoj videz popestrite z raznimi modnimi dodatki – od ur, kap in šalov do nenavadnih vezalk na supergah. Ustvarite svoj edinstven slog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.