Magazin > Lepota & telo
46 ogledov

Veliki uhani so trend

Uhani so dodatek za hitro popestritev videza. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Uhani, so modni dodatek s katerim lahko popestrimo dnevni in večerni izgled. V trendu so veliki, posebnih oblik in živih barv.

Vse pomembnejši dodatek
Uhani so dodatek za hitro popestritev videza. Že nekaj časa moda zapoveduje uhane, ki postajajo vse pomembnejši modni dodatek. Letos morajo biti pretirano veliki, nekateri lahko mejijo že na kič.

Modni so ogromni
V trendu so skulpture, ki si jih obesimo na ušesa in z njimi vzbujamo pozornost na vsakem koraku. Za vsakodnevni videz so primerni manjši uhani, ki jih ni treba menjavati. Če pa želite z njimi narediti vtis, si izberite glamuroznejšo različico in jih prilagodite obliki obraza. Če imate ozek in podolgovat obraz, naj ne bodo koničasti, srčasta oblika obraza dovoljuje uhane vseh oblik in velikosti.

Izdelajte jih sami
Če vam ogromni uhani z dodatnimi kamenčki vzbujajo strah, ne obupajte. Uporabite bižuterijo, ki je izdelana iz lahkih materialov, ali pa jo izdelajte sami. V specializiranih trgovinah imajo ogromno materiala namenjenega prav izdelavi nakita. Če vam bo zadeva všeč, pa ne ostanite samo pri uhanih, lahko si izdelate celotno kolekcijo svojega nakita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.