Magazin > Lepota & telo
50 ogledov

Veverice in žabe na oblačilih D&G

Dolce & Gabbana
1/8
Reuters
Italijanski modni dvojec Dolce & Gabbana je na milanskem tednu mode spet navdušil s prepoznavnim srednjeveškim slogom.

Rahlo dvignjen pas, rokavi na zvonec in živobarvni odtenki pri dvojcu Dolce & Gabbana napovedujejo opazno jesen in zimo 2014. Prepoznavni srednjeveški in baročni slog je modni dvojec tokrat približal podeželju, razkošne zlate vezave na oblačilih pa so zamenjali igrivi motivi veveric, sov, lisic in drugih majhnih gozdnih prebivalcev ter dreves.

Kačji pastir, žaba in čebela so se, narejeni iz kristalov, naselili tudi na torbico, ki sta jo Domenico Dolce in Stefano Gabbana čudovito kombinirala k srednje dolgemu svilenemu krilu z všitimi vevericami. Gozdno pravljico dopolnjujejo tudi pletenine in krajši plašči, za romantiko poskrbijo svilene in plapolajoče dolge obleke.

Seveda sta oblikovalca tudi pri tej kolekciji ostala zvesta cvetličnim potiskom in zelo kratkim hlačkam v kombinaciji s korzeti, ki pa so letos posuti z bleščicami in spominjajo na viteško opravo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.