Magazin > Lepota & telo
39 ogledov

Victoria razkrila, kaj počne vsak dan

Victoria Beckham Fame Flaynet
Vas zanima, kako je videti dan Victorie Beckham v številkah? Kdaj zjutraj vstaja, kje najpogosteje je kosilo in česa na televiziji nikoli ne zamudi?

Če ste mislili, da Victoria Beckham cele dneve preživi v modnih prodajalnah, s šampanjcem v roki ali v peneči kopeli, ste se motili. Zvezdnica je za znano revijo Harper's Bazaar razkrila, kako poteka njen povsem običajen dan.

6.15

"Glede na to, da imam štiri otroke, vsako jutro vstajam zelo zgodaj. To je med 6.15 in 6.30. Zbudim se brez budilke, čeprav jo imam za vsak slučaj vedno vključeno. Ker otroci vstajajo ob 7. uri, imam prve pol ure zase. Odpravim se pod tuš, si očistim obraz in telo namažem s kremo. Za obraz uporabljam kremo dermatologa Lancerja, za telo pa poceni kremo znamke Weleda. V kopalnici imam s seboj tudi vedno iphone. Nato je na vrsti prebiranje elektronske pošte. Želim si, da bi si zjutraj lahko namesto tuša privoščila penečo kopel, a za to preprosto nimam časa. Tom Ford v peneči kopeli uživa kar štirikrat na dan. Kako super! Seveda on nima štirih otrok."

7.00

"Bujenje otrok in zajtrk. Za zajtrk običajno jem sadje, pijem metin čaj in dvojni espresso. Sadje grizljam med tem, ko zajtrk pripravljam otrokom. Sicer pa je zajtrk pri nas zelo zabaven – otroci vadijo črkovanje ali se igrajo kvize. Zabavamo se z izpraševanjem drug drugega. Da, imam 38 let, a še vedno delam domače naloge."

7.50

"Čas za odhod. Otroci obiskujejo tri različne šole. Jaz po navadi peljem enega ali dva, David pa preostale, saj se vsem pouk začne ob isti uri."

8.50

"Odidem v službo. V timu imam 80 ljudi in vedno je najprej na vrsti sestanek. Nato je na vrsti preverjanje detajlov v povezavi z najnovejšo kolekcijo, trenutno smo zelo zaposleni tudi z oblikovanjem nove spletne strani in promocijo. Nekatere kadre za reklamo sem celo posnela sama," pravi Victoria in dodaja, da se od doma vedno odpravi z dvema torbicama: "Eno veliko in eno majhno. S seboj imam vedno vse, kar potrebujem, med drugim tudi macbook pro, ipad, ipad mini in iphone."

13.00

"Odmor za kosilo običajno preživim s sodelavci, kar v pisarni. Po navadi naročimo suši, rada imam tudi zelene smutije in drugo zdravo hrano. Po kosilu nadaljujemo delo."

16.00

"Po službi se odpravim po otroke v šolo, nato jih vozim na različne aktivnosti, kot sta nogomet in ragbi. Ko pridemo domov, je na vrsti pisanje domačih nalog, ki jih obožujem. Popoldne si vedno vzamem še malo časa za službene obveznosti."

19.00

"Z Davidom rada hodiva na večerje, tudi otroke rada vzameva s seboj. Radi imamo vse, od italijanske in francoske kuhinje do sušijev. Te imajo otroci najraje. Med večerjo pa si ne privoščim veliko alkohola, saj moram biti zaradi dojenčice ponoči pogosto budna. Radi se družimo tudi z družino in prijatelji doma. In kaj gledamo na televiziji? Pujso Pepo in nogomet."

21.00

"Brooklyn pred deveto ali pol deseto nikoli ne zaspi. Ko pa končno zaspijo vsi otroci, imava z Davidom malo časa zase."

24.00

"Običajno hodim spat med polnočjo in eno. Rada bi, da bi lahko spala, kolikor bi želela. A ko si enkrat mama ..."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.