Magazin > Lepota & telo
55 ogledov

Victoria's Secret ugodno

23,40 EUR
1/50
Žurnal24 main
Kopalke Victoria's Secret so želja marsikatere modne navdušenke. Kot vsako leto so tudi letos nekaterim modelom že oklestili cene.

Kljub znižanim cenam pa je treba poznati tudi ostale pribitke, ki vas bodo doleteli, če se boste odločili za nakup prek spleta.

Carina odvisna od vrste blaga
Za blago, ki prispe iz tretjih držav, morajo biti ob uvozu opravljene carinske formalnosti. Stopnja carine je odvisna od vrste blaga, ki se uvaža. Na spletni strani carinske uprave najdete koristne informacije o carinjenju blaga po pošti. Za izračun stopnje carinjenja blaga je pod rubriko Taric in kvote na voljo obrazec, s pomočjo katerega najdete stopnjo za carinjenja blaga za vse države, od koder se uvaža. Kliknite tukaj.

Ocarinjena tudi poštnina
Uvozna dajatev se obračuna po predpisani carinski stopnji od carinske vrednosti blaga, ki je razvidna iz računa. V carinsko vrednost v celoti vštejejo tudi poštne pristojbine do namembnega kraja za blago, ki se prevaža v poštnem prometu. DDV se obračuna na davčno osnovo, ki jo sestavljata carinska vrednost in carina.

Carinske stopnje različne
Carinske stopnje za tekstilne izdelke so različne (najpogosteje 12 odstotkov); za pravilno uvrstitev in določitev carinske stopnje je potreben točen opis blaga. DDV znaša 20 odstotkov. Skupaj je uvoznih dajatev tako 34,44 odstotka. Za določeno blago iz ZDA (npr. moške srajce, bombažne polo majice …) se obračunava še dodatna carina.

V galeriji si oglejte modele znižanih kopalk Victoria's Secret.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.