Magazin > Lepota & telo
34 ogledov

Videz osvežite z velikim nakitom

(Foto: Imaxtree) Žurnal24 main
Bleščice, perje in zlato krasijo tako čevlje kot nakit.

"K večernim oblekam za moške spadajo črni usnjeni čevlji na vezalke, k ženskim pa spredaj zaprti čevlji ali salonarji z visoko peto. Ti so lahko v črni, zlati ali srebrni barvi in okrašeni z bleščicami," pravi oblikovalka čevljev Alja Novak.

"Kadar gre za neformalno večerno priložnost, so za ženske zadnja leta dovoljeni tudi svečane sandale z visoko peto v črni, zlati ali srebrni barvi," doda. Krasijo pa jih lahko perje, bleščice ali kakšno drugo okrasje, razkrije. "Obvezno jih morate nositi brez nogavic, izjemoma se lahko nosijo mrežaste nogavice, vendar naj bo mreža majhna," opozarja Novakova.

Opazni z večjimi kosi
"Trenutno so še vedno modni veliki kosi nakita," pove oblikovalka nakita Katja Koselj. Preproste kreacije lahko poleg klasičnih kosov nakita popestrite z nakitom za lase, svetuje. Sicer pa opozarja, da izberite nakit, s katerim se dobro počutite, in z njim zaokrožite celoten osebni slog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.