Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Visoke pete za dober seks?

Žurnal24 main
Nošenje visokih pet naj bi po mnenju italijanske zdravnice krepilo mišice medeničnega dna. Te pa so tisti predel vašega telesa, ki je zelo pomemben za užitke pri vaših posteljnih vragolijah.
Če niso previsoke, ne škodujejo zdravju
Revolucionarno novico je obelodanila Dr. Maria Cerruto, italijanska zdravnica in velika ljubiteljica visokih pet. S tem dejanjem je poskusila visoke pete rešiti demoniziranja zaradi domnevnega uničevanja kolen, kolkov in hrbtenice.

S petkami do večjih užitkov
V njeni raziskavi je sodelovalo 66 žensk, starih do 50 let. Dr. Cerrutova je ugotovila, da je bilo pri tistih, ki so nosile tri- do štiricentimetrsko petko, medenično mišičevje močnejše kot pri tistih, ki petk niso nosile nikoli. Mišice medeničnega dna so namreč nadvse pomemben del, tako ženskega kot tudi moškega telesa, ki svojo koristnost – če so primerno močne – najbolj jasno pokažejo ravno pri seksu.

Nadomestek Keglovih vaj
Težava pa je, da te mišice po porodu ali s starostjo pogosto oslabijo, kar je zelo slabo. Pa ne samo z vidika spolnosti, temveč tudi ker mišice medeničnega dna podpirajo mehur, črevo in maternico. Okrepiti jih je mogoče z razvpitimi Keglovimi vajami. Vendar Dr. Cerottova upa, da bodo Keglove vaje zaradi njenega dognanja odveč.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.