Magazin > Lepota & telo
79 ogledov

Vodič za nakup kavbojk

kavbojke Shutterstock
Iščete kavbojke, ki bodo vašo zadnjico naredile zapeljivejšo, noge pa vitkejše? Pred nakupom ugotovite, katere vam zares pristojijo.

Zaobljene v petke

Če ste zaobljene postave, izberite džins z elastinom. Kroj naj bo raven. Nikar se ne bojte obuti visokih pet, saj vas bodo optično podaljšale, vaša silhueta pa bo vitkejša.

Za nižje višji pas

Tiste, ki ste nižje postave, izberite višji pas, hlače pa naj sežejo do gležnjev. Fantovski modeli so za to postavo neprimerni, prav tako širok kroj in zavihane hlačnice.

Za lepšo zadnjico žepi

Če imate ravno zadnjico, se izogibajte temnemu džinsu s spuščenimi žepi, sicer bo zadnjica delovala še ravneje. Odrecite se širokim krojem. Izberite tiste, ki imajo tehniko beljenja na zunanji strani bokov in zadnjice ter na zadnjici prišite žepe.

Zvonec za močnejše

Ženske z močnejšimi stegni se izognite dolžinam tri četrt, raje izberite klasičen kroj. Skladneje bo vaša postava delovala v hlačnicah na zvonec, dolžina naj pada do tal. Izogibajte se modelom s poudarjenim razkorakom.

Vitke zavihajte hlačnice

Za vitka dekleta so popolna rešitev zavihane hlačnice ali dolžina tri četrt. Če želite, da so vaše noge videti polnejše, se odločite za džins s potiskom ali takšnega, ki uporablja tehniko beljenja na stegnih ali zadnjici. Ne bojte se poseči niti po džinsu širših krojev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.