Magazin > Lepota & telo
70 ogledov

Vroče mikro hlačke

Kratko, krajše, še krajše ... neustavljivo zapeljiva pomlad. (Foto: Imaxtree) Žurnal24 main
Kratko, krajše, mini. Spomladi in poleti se bo letos vse dogajalo okoli nog in brez kratkih hlačk pač ne bo šlo.

Parada živahnosti
Topli dnevi so kot nalašč za poigravanje z barvami, vzorci in potiski. Čeprav so nadvse modni nežni pastelni odtenki, med katerimi izstopa kožna, se živim barvam pri mini trendih nikar ne odrecite. Turkizni napovedujejo celo naslov kraljice poletja.  

Romantična zapeljivka

Naborki, volančki in gube bodo krasili kratke hlače iz lahkih frfotajočih materialov. Izberite takšne z romantičnimi cvetličnimi potiski ali v pastelni nežnosti.

Mehkoba in (a)simetrija
Til, svila, šifon, džersi, bombaž ali džins so materiali, ki letos sestavljajo mini kolekcije. Še posebno letos izstopa trend zavihanih hlač, ne le pri dolgih, ampak tudi kratkih hlačkah.

Uporniška princesa
Majice s potiski (etno vzorci, rožice, mornarske črte) in sive, sprane ali klasične kavbojke, ki so celo malo natrgane, bodo v kombinaciji s kratkimi majicami zažgale na šik upornicah. Uporabite čipke, bleščice, rožice, poigrajte se z vozli in z malo domišljije predelajte svoje stare kavbojke.
    
Za vse postave
Še vedno velja: temno in navpično za prikritje kilogramčkov, gube in volančki pa na mestih, ki jih želite poudariti. Čeprav je mini (ali pa kar mikro) meja res postavljena visoko, vseeno ne pretiravajte, saj preveč mini trend lahko kmalu postane maksi neokusno. Pravo velikost hlačk boste ugotovili tako, da vas robovi hlač ne bodo tiščali, ko se boste usedli.  

Od pomladi do jeseni

Ker bodo kratke hlačke modne tudi jeseni in nas kljub dejstvu, da smo že zajadrali v toplo sezono, nižje temperature še vedno lahko presenetijo, si k mini hlačkam kar pogumno oblecite dokolenke ali nadkolenke, ki vas bodo grele, pa še neverjetno modne so.

K mini hlačam pa kar pogumno obujte pete; letos so modni salonarji z odprtimi prsti in espadrile.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.