Magazin > Lepota & telo
42 ogledov

Vroči trendi za nohte

Ciate Kaviar
1/21
Ciate
Najpogumnejše nohte obarvajte v opazne neonske odtenke, romantične si priborite vsaj en lak v pastelnem odtenku, tiste, zaljubljene v najbolj vroče trende, pa letos morate imeti tako imenovano kaviar manikiro.

Prav vse barve mavrice se bodo tudi letos zvrstile na najbolj trendovsko obarvanih nohtih, zato tistih živahnih odtenkov, ki ste jih kupili lansko leto, nikar ne zavrzite. Tudi če sledite trendom z modnih brvi. Letos so namreč še vedno v ospredju živahni rožnati, oranžni in rdeči odtenki, ljubiteljice morja bodo prepričali modri, turkizni, pa tudi zeleni odtenki. Na modnih brveh so manekenke predstavljale tudi srebrne in zlate metalne odtenke, za dramatičnost pa je poskrbela črnovijoličasta.

Kričeče proti punčkastemu

Najbolj izstopajo kričeči neonski odtenki rumene, modre in rožnate, ki pa se lahko nosijo tudi na daljših, na špico zaobljenih nohtih. Nasprotje v enakih, a pastelnih odtenkih predstavljajo laki, ki nadgrajujejo pastelne kombinacije in ki so najlepši na krajših, bolj kvadratno zapiljenih nohtih.

Perlice in nalepke

Tako imenovano kaviar manikiro morate imeti vse, ki prisegate na najbolj vroče modne in lepotne trende. Za hit sezone so poskrbeli pri britanski znamki, ki ponuja modne odtenke s še bolj modnimi mini perlicami v črni, beli in pisani različici in ki jih potresete na predhodno sveže nalakiranih nohtih. Če so vam všeč, jih lahko za približno 22 evrov naročite prek spleta.

Cenovno ugodnejše in za uporabo preprostejše pa so nalepke za nohte, ki poskrbijo za nenavadno in vsekakor opazno manikiro. Nanje prisegajo tudi nekateri od modnih oblikovalcev – morda bodo všeč tudi vam.

Komentarjev 1
  • Mio Mondo 14:10 29.julij 2012.

    lepo je le nekaj časa,potem začnejo te bunkice dol padat....