Magazin > Lepota & telo
67 ogledov

Z analizo pisave do izgube teže

Vaša pisava se spreminja vse življenje, kakor um in telo. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Strokovna analiza pisave vam lahko pove tudi, kakšne spremembe se dogajajo v vašem telesu.

"Pri klinični grafološki analizi se pokažejo osebnostne lastnosti, ki slabo vplivajo na vaše zdravje," pravi grafologinja Nena Trampuš. Po njenih izkušnjah je povpraševanja po tovrstni analizi pri nas vse več, uporabna pa je tudi pri odkrivanju vzrokov za neuspešno hujšanje ali slabo počutje. "Skozi človekovo pisavo se pokaže tudi, kateri organi v telesu so oslabeli," dodaja Trampuševa.

Zdravljenje z grafoterapijo
Posvet z grafologom poteka tako, da se prvi stik opravi prek telefona ali spleta, nato strokovnjaku pošljete vzorec pisave in svoje želje: kaj bi radi dosegli oziroma katero področje bi radi analizirali. Podrobne analize trajajo tudi en teden. Ko odkrijete, kaj je vaša težava, jo lahko zdravite na več načinov, eden izmed njih pa je grafoterapija. Preprosto povedano to pomeni, da spremenite svojo pisavo, kar vpliva na vaše zdravje. "Treba je spremeniti določene poteze v pisavi, terapija pa mora biti obvezno strokovno vodena in nadzorovana," poudarja sogovornica. Prvi rezultati se lahko pokažejo po približno treh mesecih.

Od 72 evrov
Osnovna, splošna analiza pisave je na voljo že za 72 evrov, cene poglobljenih, kliničnih analiz pisave pa dosegajo 300 evrov. "Preden se odločite za grafologa, preverite, ali je res kvalificiran. Tudi raznim spletnim testom ne zaupajte," opozarja Trampuševa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.