Magazin > Lepota & telo
9822 ogledov

Z in brez ličil: Takšna je "zgoraj brez“ Michelle Pfeiffer

michelle pfeiffer Profimedia
Ko boste videli fotografijo Michelle Pfeiffer brez ličil, vas bo vrglo na zadnjo plat!

Igralka Michelle Pfeiffer, ki je letos dopolnila 62 let, dokazuje, da so leta le številka – če imaš denar. Zvezdnica je že večkrat objavila fotografijo, na kateri ne nosi ličil in prav vsakič je navdušila svoje občinstvo. 

Michelle je pred časom izjavila, da se zaveda pomena zdrave prehrane in redne  telovadbe, prav tako je poudarila, da na videz vpliva tudi raven stresa, ki ga poskuša zmanjšati na minimum. Vse to zagotovo pomaga, a lepotna kirurginja Maryam Zamani pravi, da ji je pomagala tudi lepotna kirurgija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is it over yet?

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on


Strokovnjakinja predvideva, da si je dala Michelle v čelo, predel okoli in pod očmi vbrizgati botoks. Ker ima še vedno zelo polna lica in ustnice, Zamani predvideva, da je zdravnik pri zvezdnici uporabil polnila. Prav tako je po njenih besedah zelo verjetno, da so pri Michell opravili korekcijo zgornjih vek in lifting spodnjega dela obraza in vratu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.