Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Za lepotičenje pred poroko 21 tisočakov

Kim Kardashian Reuters
Kim Kardashian je zadnje čase videti brez napake, njena koža kar žari. Zdaj vemo, kaj je krivo za to.

Ker namerava kmalu skočiti v zakonski jarem z izbrancem Kanyejem Westom, je Kim začela na veliko zapravljati za lepotne tretmaje, ki pa očitno učinkujejo. Kot poroča revija Life & Style Weekly, je zvezdnica začela redno obiskovati lepotne tretmaje, ki za 21.600 dolarjev (približno 15.500 evrov) vključujejo osem tretmajev, med katerimi bo gospodična Kim deležna tudi diamantnega pilinga.

A to ni vse, kar bo dobila za ta denar: "Kim bo dobila tudi obrazno nego s kisikom in kislinski piling, vključeni so tudi fitnesprogram in svetlobni tretmaji," je za revijo izdal vir.

Kim in Kanye naj bi se nameravala poročiti spomladi, in če gre verjeti virom, si bosta usodni da dahnila v Versajski palači v Franciji, zato ni nič čudnega, da se 33-letna zvezdnica že zdaj poslužuje lepotnih tretmajev. Nege, ki jih bo deležna, namreč zagotavljajo popolno odpravo gubic in kožnih madežev, poslovila pa se bo tudi od podočnjakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.