Magazin > Lepota & telo
64 ogledov

Začenja se mednarodni teden mode MBFWLJ

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana
Prihaja do zdaj največji modni dogodek, povabljeni tudi največji evropski mediji, specializirani za modo.

V Ljubljano med 4. in 6. aprilom prihaja kar 19 modnih oblikovalcev iz vse Evrope. Ustvarjalna ekipa v Marmorni dvorani na Gospodarskem razstavišču pripravlja doslej največji modni dogodek, ki ga tokrat obiskujejo največji evropski mediji, specializirani za modo.

Ustvarjalna ekipa pod vodstvom programskega in umetniškega direktorja Saša Radoviča je za otvoritveni večer pripravila veličasten sprejem, ki mu bodo sledile modne revije blagovnih znamk Peter Movrin, IVANMAN, Natasa Persuh.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana | Avtor: Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana
Programski in umetniški direktor MBFWLJ Sašo Radovič s svojo ekipo pripravlja doslej največjo edicijo mednarodnega tedna mode. V Ljubljano prihaja izbor devetnajstih modnih oblikovalcev in blagovnih znamk iz Slovenije in tujine, ki predstavljajo ustvarjalni vrhunec in se skladajo z vizijo MBFWLJ – modnim navdušencem ponuditi prvovrstno izkušnjo ekskluzivnosti, prestiža in naprednega razmišljanja.

Kot posebna gostja v Ljubljano premierno prihaja tudi Simonetta Gianfelici. V 80. in 90. letih prejšnjega stoletja je Simonetta Gianfelici prehodila modne piste vseh svetovnih prestolnic za najpomembnejša modna imena kot so Valentino, Thierry Mugler, Vivienne Westwood in Gianfranco Ferrè. Njen obraz je krasil reklamne kampanje znamk kot Gucci in Krizia.

Mercedez-Benz Fashion Week Ljubljana lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat) pod oznako #MBFWLJ.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.