Magazin > Lepota & telo
2 ogledov

Zapeljujte z ustnicami

Zapeljujte s svojimi usti. Žurnal24 main
Ustnice so najbolj čuten del vašega obraza in uporabite vse trike, da bi njihove čare kar najbolje izkoristili. Ob pravem trenutku in na pravem mestu, seveda.
Nanašanje lipglosa in šminke.
Zelo pomembno je, kako si lipglos nanesete na usta. Poskusite z novim trikom nanašanja – namesto da bi si lipglos nanesli od leve proti desni in da bi si namazali najprej zgornjo in nato spodnjo ustnico, nanesite lipglos le na sredino spodnje ustnice. Nato z obema ustnicama razmažite nanešeno barvo. S tem boste preprečili, da bi bil glos na vaših ustnicah videti preveč gost.

Lipglos nanesite čez šminko. Če želite doseči naraven videz ustnic, potem si nekaj glosa nanesite čez naraven odtenek šminke. Tudi v tem primeru pazite, da ne boste pretiravali, saj bi preveč debela plast lipglosa lahko povzočila ravno obraten učinek od želenega. Če se vam vseeno zgodi, da ste pretiravali z nanosom lipglosa, potem med ustnici vzemite košček tankega papirja in razmažite usta, kot bi si hoteli razmazali šminko.

Še en trik, ki bo pripomogel k vašim še bolj zapeljivim in polnim ustnicam – preden si jih obarvate s šminko, si nanje nanesite svetel korektor za ustnice. Ta bo navidezno vaše ustnice precej poudaril. Končni videz seveda dokončajte z nanosom lipglosa.


Izbira barve.
Najbolj očarljiva barva na vaših ustnicah bo tista, ki je za dva tona temnejša od barve vaših ust. Mnoge ženske napačno verjamejo, da jim pristoji rdeča šminka. Skrivnost izbire prave rdeče barve za vaše ustnice je v barvi vaše kože. Če je vaša koža nekoliko bolj svetla, potem bo vašim ustnicam lepo pristala barva češnje. Tiste z olivno potjo si lahko privoščite kričeče rdečo šminko, medtem ko temnopoltim zelo lepo pristoji temno rdeča barva ustnic. In še en nasvet pri izbiri rdeče šminke – naj se barva vaše šminke nikar ne ujema z barvo vaše obleke.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.