Magazin > Lepota & telo
149 ogledov

Zapenjanje nedrčka razkriva vašo osebnost

prsi dekolte Profimedias
Veliko žensk svoj nedrček zapenja drugače. Nekatere ga zapnejo spredaj, nekatere zadaj, nekatere ga oblačijo … Kaj to pove o vas?

Naše kretnje, obnašanje in mimika velikokrat povedo, kdo v resnici smo. Zdaj pa so na atlantski univerzi v Georgi analizirali, kaj o ženski pove način zapenjanja nedrčka.

Če nedrček zapenjate na hrbtu

To kaže na to, da je ženska dobra podpora v življenju, upošteva navodila in spoštuje tradicijo. Vedno je pripravljena priskočiti na pomoč in je odlična prijateljica. Zanjo je nakup nedrčka zabaven obisk trgovino in bo zraven povabila prijateljico.

Če nedrček zapnete spredaj in ga potem zavrtite okoli pasu

Je dobra motivacija za druge. Zelo je karizmatična in se rada uči novih stvari. Je pa res, da se zelo hitro naveliča stvari in da ji je hitro dolgčas. Ko kupuje nedrček, izbira svetle barve in detajle, zaradi katerih se bo počutila posebno in elegantno.

Če nosite nedrček, ki se zapenja spredaj

To je ženska, ki nerada izgublja čas na nepotrebnih stvareh. Ceni učinkovitost, kvaliteto in stvari, ki dolgo trajajo. Kupujejo nedrčke priznane blagovne znamke .

Če nedrček zapnete in ga oblečete čez glavo

Ta ženska je obsedena s pravili in redom. Je nagnjena k stalnemu analiziranju situacije. Najbolje se počuti v športnem nedrčku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.