Magazin > Lepota & telo
12 ogledov

Zapovedi ulične mode

adidas
1/13
Mare Vavpotič
Adidaske, majica in hlače so trije kosi, na katere prisegata Ula Furlan in Trkaj, nova Adidasova ambasadorja.

Središče Ljubljane je včeraj zaživelo v hip hop vzdušju. Ulice so preplavili plesalci plesne šole Urška, ki so mimoidočim pokazali, kako na originalen način zavladati ulici. S svojim stilom sta navdušila tudi Ula Furlan in Trkaj, nova Adidasova ambasadorja, ki sta z nami delila zapovedi ulične mode.

Nora na športne čevlje

"Sončna očala, superge, jakna, obesek za ključe in velika torbica so kosi, ki so pri ulični modi nepogrešljivi," pravi Ula, ki dodaja, da v omari s čevlji skriva le štiri pare čevljev s peto, vse ostalo so športni čevlji, ki jih ima več kot 15 parov. Čeprav se odlično počuti tudi v trenirki, pa je v njej ne boste zasledili v mestu.

Rad jih razkazuje

Trkaj med kose, ki krojijo ulično modo, uvršča hlače, majico, ključe, nogavice in nepogrešljive adidaske. Pravi, da športne čevlje rad razkazuje, nič posebnega pa ne bo, če ga boste na ljubljanskih ulicah videli tudi v trenirki.

Utrinke z včerajšnjega modno, plesno in ustvarjalno obarvanega dogodka Adidas Originals si poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.