Magazin > Lepota & telo
92 ogledov

Zaščitene z anioni

"Paketu vložkov je priložen tester za merjenje pH vaginalne 
sluznice," je pove Žurnal24 main
Anionski higienski vložki, ki uničujejo bakterije.

"Anionski higienski vložki imajo vstavljen anionski trak, ki se aktivira v dotiku z vlago in toploto. Vsebuje visoko koncentracijo negativnih ionov, ki na naraven način uničujejo bakterije in glivice ter tako vplivajo na vaginalno zaščito," pravi Nada Krivokapić Črešnik, lastnica trgovine Red Shop. "Za prodajo lady anion sem se odločila, ker ima precej žensk težave z vnetji in posledično rodili, z uhajanjem urina ali srbečico, seveda pa so vložki namenjeni vsem ženskam, ki jim je pomembno zdravje in se rade počutijo udobno," razlaga Krivokapić Črešnikova. Vložki so na voljo v trgovini, na spletni strani Redshop.si, najdete pa jih še na Naravni.si in Ionizirana-voda.net.

Podpora ginekologov
"Po lastnih izkušnjah in izkušnjah pacientk anionski vložki dihajo, ne dražijo kože in sluznice, so zelo vpojni in preprečujejo neprijetne vonjave," pa je novost komentirala specialistka ginekologije Irena Begić.

Biti mora med 3,8 in 4,5
Če je pH-vrednost v ženski nožnici med 3,8 in 4,5, to pomeni, da notranji zaščitni sistem nožnice deluje pravilno, če pa se vrednost povzpne na 4,5, to lahko vodi v ginekološke težave. Tester kupite v lekarni; uporabite ga, če sumite na porušenje ravnovesja v nožnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.