Magazin > Lepota & telo
49 ogledov

Zasvetite se kot biseri na plaži

Izstopajte. (Foto: Nancy) Žurnal24 main
Močne barve, drzni grafični potiski, nomadska sproščenost in blišč draguljev so le nekatere izmed smernic, ki bodo zaznamovale kopalno modo letošnjega poletja, so nam povedali pri Lisci.

Nič več dolgočasne
Če so enodelne kopalke še pred kratkim veljale za dolgočasne, zdaj ni več tako; modni oblikovalci so se z enodelnim trendom letos celo še posebno  potrudili in tudi minimalističnim dodali pridih razkošja. Enodelne kopalke, ki bi jih (če bi odmislili vrvico ali dve, ki povezujeta zgornji in spodnji del) zlahka označili tudi za dvodelne, so prava uspešnica. Nekatere se ob tem ponašajo s čipko, druge z okrasnimi kamni.

Močne barve
Dvodelne kopalke tokrat črpajo navdih v bogati modni preteklosti: izrazite barve, nenavadni grafični potiski, sproščenost in blesk so na kopalke zašli po zaslugi 40. in 50. let prejšnjega stoletja. To obdobje narekuje tudi posebne kroje, poleg drugega višji pas na hlačkah in modrček, obvezno zavezan na tilniku. Pogosti elementi so še volančki na robovih, velike pentlje in rožasti dodatki.

Naj se sveti
Letošnje poletje bodo zaznamovali tudi svetleči materiali v zlati in srebrni barvi. Svetili pa se ne bodo samo materiali, temveč tudi dodatki, ki bodo lahko bodisi drobceni bodisi ravno nasprotni – pretirano razbohoteni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.