Magazin > Lepota & telo
6319 ogledov

Zato znana manekenka z oblinami vedno kupi dve številki premajhne bikinke

Yumi Nu Instagram
Yumi Nu je uspelo nekaj, kar ni uspelo še nobeni manekenki za večje številke z azijskimi koreninami.

Yumi Nu | Avtor: Profimedia Profimedia
Yumi Nu se je v reviji Sports Illustrated Swimsuit prvič pojavila leta 2021, leta 2022 pa je postala prva manekenka azijskega porekla za večje številke, ki je krasila naslovnico. Letos pa se je že tretje leto zapored pojavila v reviji, kar je označila za veliko čast. 

26-letnica pravi, da bi rada spremenila pogled na lepoto. "Stvari se spreminjajo," pravi lepotica. "Če me vprašajo, za koga najraje delam, vedno omenim Sports Illustrated, ker jim je zares mar. Urednica vsako osebo, ki se pojavi v reviji, previdno izbere, da bi zagotovila, da so v njej zastopi različni tipi ljudi in teles," je še dodala. 

V intervjuju za InStyle je razkrila tudi, katerim znamkam kopalk ostaja že leta zvesta. Omenila je Monday Swimwear, Youswim in Frankies Bikinis. "Sem velika oboževalka mini bikinija. Mislim, da sem se zanje navdušila zaradi Sports Illustrated, ker se v njih počutim bolj seksi, kot se v klasičnih kopalkah, ki več zakrivajo," je povedala in bralkam, ki si želijo več samozavesti, dala še nasvet: "Kupite si kopalke, ki so vam dve številki premajhne."

 

Komentarjev 1
  • franc64 07:30 25.september 2023.

    ZELO znani Franc64 pa premalo kopalke