Magazin > Lepota & telo
51 ogledov

Zdravila kupujejo na spletu

erekcija penis Žurnal24 main
Zdravila za motnjo erekcije Slovenci raje kot pri zdravniku iščejo na spletu.

Kar petina slovenskih moških, ki imajo motnjo erekcije, zdravila kupuje na spletu. Gre za veliko težavo, saj v Sloveniji prek spleta ni možno kupovati zdravil na recept, zato velikokrat kupijo ponarejena, opozarjajo urologi in psihiatri za spolne motnje.

Slovenci redko k zdravniku

V Sloveniji se sicer zaradi motnje erekcije zdravi manj moških kot drugod po svetu. To je ena od ugotovitev raziskave o spolnem vedenju Slovencev, njihovih težavah v spolnem življenju ter uporabi in kupovanju zdravil za zdravljenje motnje erekcije, ki jo je v sodelovanju z družbo SKIM Healthcare izvedla farmacevtska družba Eli Lilly.

Američani najpogumnejši

Le osem odstotkov slovenskih moških je že uporabilo zdravila za zdravljenje motnje erekcije – povprečje za vse države, ki so bile vključene v raziskavo, pa je 16 odstotkov moških.
Po zdravilih proti motnjam erekcije največ, skoraj 30 odstotkov, moških poseže v Združenih državah Amerike in Evropi, v Belgiji in na Danskem denimo pa okoli 14 odstotkov. V Avstriji je moških, ki zdravijo motnjo erekcije, okoli 15 odstotkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.