Magazin > Lepota & telo
176 ogledov

Zdravite se med počivanjem

Masažni mehanizem sestavljajo kamni iz žada, ki se premikajo gor in dol. (Foto: Žurnal24 main
Termoakupresurna postelja. Ena ura ležanja na dan izboljša splošno počutje.

"Termoakupresurna postelja ceragem je sestavljena iz kamna žada, ki s premikanjem masira hrbet, istočasno izžareva infrardečo toploto, v blazini pa so vgrajeni ogrevalni vložki. Kombinacija masažnega mehanizma in toplote ugodno vpliva na hrbtenico, raziskave pa so pokazale tudi učinke na številne druge zdravstvene težave," je o novem zdravstvenem pripomočku povedal zastopnik Robert Šebenik.

Korejski izum: Termoakupresurno posteljo so izumili Korejci. K njej spadajo še zunanji projektorji, grelniki z infrardečo svetlobo, ki si jih položite na telo.

Pomoč pri hujšanju
Redno enourno ležanje na dan pomaga pri težavah srca in ožilja, sladkorni bolezni, težavah ledvic, mehurja in sečevoda, težavah s ščitnico, črevesjem, želodcem, sinusi, pa tudi z okostjem in gibanjem. "Infrardeča svetloba prav tako dokazano pospešuje izločanje strupov in maščob iz telesa, razbija celulitne vozličke, izboljšuje metabolizem in tako pomaga pri hujšanju," je dodal Šebenik.

Učinke postelje lahko v Ljubljani preizkusite brezplačno: "S seboj morate imeti dve rjuhi in vodo za pitje, čas trajanja preizkusa pa je 40 minut. Potrebno je predhodno naročilo."

Postelja je primerna za vse, tudi otroke od četrtega leta, uporabo pa odsvetujejo nosečnicam, saj infrardeča toplota lahko povzroči prehiter razvoj ploda.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.