Magazin > Lepota & telo
278 ogledov

Zdravniki se zaradi nasvetov Gwyneth Paltrow držijo za glavo

Gwyneth Paltrow Profimedias
Gwyneth Paltrow je z nasveti, ki jih daje na svojem blogu, spet razburila zdravnike.

Gwyneth Paltrow poskuša ženske prepričati, da je najboljša stvar, ki jo lahko naredijo za svoje spolno življenje, nakup jajca iz žada ali kremena, ki stane med 55 in 66 dolarjev. Igralka trdi, da gre za starodavno in dobro varovano skrivnost kitajskih kraljic in priležnic, saj naj bi uporaba teh jajc, ki si jih mora ženska potisniti v nožnico, izboljšala spolno življenje, uravnovesila menstrualni cikel in hormone, utrdila vaginalne mišice in povečala pretok ženske energije.

Zdravniki se z igralko ne strinjajo. Ginekologinja Jen Gunter ženske svari pred uporabo tovrstnih pripomočkov. "Ti kamenčki so porozni, zato nisem prepričana, kako dobro jih je mogoče po oziroma pred uporabo očistiti,“ je izjavila strokovnjakinja in dodala, da zaradi bakterij lahko pride do toksičnega šoka.

Uporabnica, tako zdravniki, bo zaradi gladke površine verjetno imela tudi težave pri odstranjevanju jajc iz vagine. Strokovnjaki se bojijo, da si bo ženska pri tem poškodovala stene vagine.

To sicer ni bilo prvič, da so se zdravniki zaradi njenih nasvetov prijeli za glavo. Prvič se je to zgodilo februarja 2015, ko Gwyneth ni mogla prehvaliti pelinovega parnega tuša za vagino, nato pa še oktobra, ko je trdila, da se lahko gripe znebiš z obiskom savne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.