Magazin > Lepota & telo
6066 ogledov

Ženskam se tam spodaj ne ljubi več briti

seks, spolnost, ženska Žurnal24 main
Če je bila še pred časom pri ženskah najbolj priljubljena brazilska depilacija, zdaj pripadnice nežnejšega spola priznavajo, da z urejanjem intimne pričeske ne želijo več izgubljati časa.

Vsaj tako je pokazala anketa, ki so jo izvedli na spletni strani britanske lekarne UKMedix. V anketi je sodelovalo skoraj dva tisoč žensk, med katerimi jih je kar 51 odstotkov priznalo, da se ne ukvarjajo z britjem ali oblikovanjem intimne pričeske, med njimi je 45 žensk odkrito povedalo, da se jim s tem preprosto ne ljubi ukvarjati.

Moški pravijo, da jim je všeč

In kaj o tem porečejo moški? Okoli 60 odstotkov naj bi jih prisegalo na naraven videz, je pokazala neka druga britanska raziskava. Če ste mislili, da moškim glavo najbolj zmešate po trpeči brazilski depilaciji, ste se torej motili. Triinštirideset odstotkov moških najbolj vzburi lepo negovan in pristrižen trikotnik, 17 odstotkov jih ima najraje črtico, 15 odstotkov moških tam spodaj najraje vidi dlačice, pristrižene v obliki srca, le 12 odstotkov pa je takšnih, ki jim je všeč popolnoma gol venerin griček.

Da se ji z oblikovanjem intimne pričeske ne ljubi ukvarjati, je pred kratkim razkrila tudi Gwyneth Paltrow, ki je o svoji intimni pričeski povedala, da je videti, kot da bi prišla iz 70.

Komentarjev 3
  • Ronald Reagan 16:58 21.november 2013.

    tako je...tudi fukat se jim več ne ljubi...

  • puys 14:03 21.november 2013.

    Ženskam se nič več ne ljubi, ne samo briti. Vse bi rade ble direktorice, a vse cele dneve zijajo v facebook in/ali kofetkajo.