Magazin > Lepota & telo
19 ogledov

Ženske bi imele telo Beyoncé

Beyonce
1/10
Žurnal24 main
Čas koščenih manekenk je mimo, pravijo ženske. V raziskavi jih je osem od desetih priznalo, da si želijo telo z oblinami, kot ga ima Beyoncé.

Moderne ženske ne idealizirajo koščenih manekenk, je pokazala raziskava revije Look, v kateri je sodelovalo 60 tisoč žensk. Večina jih je priznala, da bi svoje telo zamenjale za takšnega, kot ga imata pevka Beyoncé in supermanekenka Kelly Brook. Za telo koščenih manekenk in zvezdnic bi se odločilo le 20 odstotkov anketiranih.

Da so suhice zamenjale resnične ženske z oblinami in (ne)idealnimi merami, so spoznali tudi ustvarjalci ženskih revij. Lepa smejoča se dekleta z naslovnic so tudi pri nas vse pogosteje zvezdnice z oblinami, nekatere od revij pa so priložnost za modne in lepotne zgodbe ponudile tudi navadnim neznanim ženskam.

Vas zanima, telo katere zvezdnice si poleg Beyoncé želijo ženske? V galeriji ne spreglejte seznama zvezdnic z najboljšo postavo in takšnih, ki se ženskam zdijo presuhe. Seznam so ustvarile ženske, sodelujoče v raziskavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.