Magazin > Lepota & telo
1882 ogledov

Ženske boljše v varanju

moški ženska postelja seks spolnost erotika Shutterstock
Predstavnice nežnejšega spola slovijo po tem, da so boljše v prikrivanju afere. Vas zanima, zakaj je tako?

Po navadi je veljalo, da so ženske skočile čez plot, če niso več ljubile svojega moža in so se zaljubile v drugega. Kasnejša izgovora, ki sta postala nekako sprejemljiva, sta bila prevelika količina popitega alkohola in to, da nikoli niso izkusile afere za eno noč, še vedno pa niso bile potešene v domači spalnici. Dandanes je povprečna ženska zadovoljna, če ima dva otroka, ljubi svojega moža in je spolno potešena, a jo vseeno mika, da bi izkusila spolnost z drugim.

Na spletnih straneh, ki urejajo zmenke in spoznavanje odraslih, se prijavlja vedno več žensk, ki ne iščejo resne zveze, temveč le zabavo med rjuhami. Njihov občutek krivde pa ni prav velik. Večina jih namreč razmišlja, da si to zaslužijo, da jih afera poživi; menijo, da so odlične žene in matere, afera pa da je nekaj samo zanje, da mož nikoli ne bo izvedel in ga varanje posledično ne bo prizadelo ter da se ne bi rade odrekle tako intenzivnemu užitku.

V zadnjih letih so afere postale sinonim za odkrivanje spolnih radosti in ne več za zapolnitev praznine. Ženske pa so v prevarah celo spretnejše od moških, saj sledi bolje prikrivajo, zaradi česar se njihov skok čez plot redko odkrije.

Poruši pa se tudi stara teorija o tem, da so imele ženske manj afer kot moški, ker se znajo spolno bolj nadzorovati, medtem ko se moški ne znajo ali ne morejo. Neprijetna resnica je, da če bodo imele priložnost, bodo ženske varale tako pogosto kot moški. Razlika od preteklih let je predvsem ta, da imajo ženske enako priložnosti kot moški.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.