Magazin > Lepota & telo
69 ogledov

Ženske, najdite si geja

Carrie Stanford Sarah Jessica Parker Willie Garson FameFlynet
Najnovejša raziskava je pokazala, da imajo ženske koristi od tega, če imajo homoseksualnega najboljšega prijatelja.

Will in Grace, Karen in Jack, Carrie in Stanford, Charlotte in Anthony. Štiri najlepša razmerja z malih zaslonov, ki pa so bila zgolj platonska, saj so bili vsi moški homoseksualci. A vsi ti pari, čeprav so fiktivni, naj bi predstavljali najbolj naravno, nesebično in zdravo razmerje, ki se lahko kdajkoli razvije med dvema človekoma. Še posebej ko drug drugemu pomagata iskati ljubezen.

To so pokazali tudi rezultati raziskave na univerzi v Teksasu, kjer so strokovnjaki ugotovili, da je razmerje med heteroseksualno žensko in homoseksualnim moškim pravzaprav najpopolnejše, saj imata od tega korist oba. Drug drugemu najbolj zaupata in pridno upoštevata nasvete, ki si jih delita.

Sta idealen par

Vodja študije Eric Russell in njegovi kolegi so ugotovili, da ženske bolj verjamejo svojemu gejevskemu prijatelju, več dajo na njegovo mnenje, nasveti pa se jim zdijo bolj zaupanja vredni, kot če bi jim jih dali heteroseksualni moški ali heteroseksualne ženske oziroma prijateljice. Njihov gejevski prijatelj naj bi čutil enako: raje bo poslušal ljubezenske nasvete od heteroseksualne prijateljice kot pa od homoseksualnega moškega ali homoseksualne ženske. Torej sta popoln par.

Komentarjev 2
  • allstarr111 22:48 03.januar 2014.

    Ma ne zakaj, sej to je fajn, če babo glava boli ipd. pač žokneš njenega Gay kolega, noben se ne bo pritoževal, ona ne bo ljubosumna, Gay bo happy happy, ti pa tud, ke je ozka lukna, razen če kako ...prikaži več staro pederčino naletiš :)

  • zztop 11:30 03.januar 2014.

    Bom doma vprašu, hahaha. Jaz si pa naj poiščem lezbo? Jebenkuš, pol se bomo pa vsi razumel? Eh, to v Sloveniji ne gre, da bi se razumel. A,mormo še v isti stranki bit. Uh, to bi bilo tud za raziskave ...prikaži veče sigurn preveč. :))