Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Ženske prodajajo pozitivne nosečniške teste

nosečniški test Shutterstock
Vse več žensk prek spleta prodaja svoje pozitivne nosečniške teste, ki so med kupci zelo zaželeni. Nekatere jih kupijo tudi zato, da bi fanta prepričale o poroki.

Neka Američanka jih prodaja celo več, za eno polulano paličico pa zahteva 25 ameriških dolarjev. Neka druga bodoča mama pa je ob svojem oglasu zapisala: "Si želiš, da bi te tvoj fant končno zasnubil? Ali pa se malo pošali z mamo, očetom in prijatelji!" Omenjeni oglasi se kar vrstijo na spletni strani Craigslist, kjer je bizarnih ponudnic pozitivnih nosečniških testov malo morje. Ob tem pa se jih večina zaveda, da jih bodo kupci najverjetneje uporabili za nečiste namene. "Noseča sem in prodam svoj pozitivni test za 20 dolarjev. Ne zanima me, zakaj ga potrebuješ," je denimo zapisala neka uporabnica iz Manhattna.

Ženska iz Los Angelesa, potencialna stranka, je zapisala, da bi kupila test za 20 dolarjev, ker želi posneti videospot o najstniški nosečnosti. Neka druga je odkrito priznala, da bi test kupila zaradi maščevanja, ker ji je mož po petih letih in dveh otrocih povedal, da je receptorka zanosila z njim. "Rekel mi je, da ne ve, s katero bi rad bil, zato si želim nekaj svojega zadoščenja. Za pozitivni test bom plačala 40 dolarjev," je zapisala brez sramu.

Spletna stran Craigslist je postala nekakšen črni trg za nosečnice, saj nekatere mamice celo prodajajo zmrznjeno materino mleko in otroška zdravila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.