Magazin > Lepota & telo
46 ogledov

Ženske zelo nesamozavestne

ličenje Shutterstock
Ženske vsak dan za ličenje povprečno porabijo 11 minut, naličene pa so v povprečju kar 13 ur na dan, je pokazala raziskava.

Čeprav ženske najpogosteje ličila z obraza odstranijo zvečer, nekatere celo zelo pozno, saj ne želijo, da bi jih nenapovedani obiski presenetili nenaličene, pa jih kar 38 odstotkov priznava, da se naličene odpravljajo tudi v posteljo, je pokazala raziskava angleškega podjetja Beurer, v kateri je sodelovalo 2.000 žensk. Pripadnice nežnejšega spola tako polovico življenja preživijo naličene, piše Daily Mail.

Ženske priznavajo, da se naličene počutijo veliko bolje in da se ličijo zaradi samozavesti, vsaka peta pa pravi, da tudi nenapovedanim gostom vrat ne bi odprla nenaličena, vsaka druga pa priznava, da ji je kar grozno, če pomisli, da bi jo kdo videl nenaličeno.

V svoji kozmetični torbici povprečne ženske vedno skrivajo korektor, puder, maskaro in senčilo, za ličila pa porabijo približno 150 evrov na leto.

Se tudi vi nikamor ne odpravite brez ličil? Če se ličite zaradi moških, potem ne pozabite na to, da jih veliko priznava, da so jim najbolj všeč zelo diskretno naličene ženske in takšne brez ličil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.