Magazin > Lepota & telo
46 ogledov

Žgečkljivi namigi za današnji večer

par Shutterstock
Za valentinovo, lahko pa tudi ob kateri drugi priložnosti se partnerju pridružite pod prho. V temi. Vsak poljub in dotik mokre tople kože v temi bo novo presenečenje.

Skupno prhanje je uvod, ki ste ga gotovo že preizkusili, zato naj bo tokrat drugače. Preden se partnerju pridružite pri prhanju, ugasnite luči. Občutek prijetne vode, tople kože in raziskovanja teles v popolni temi bo iz trenutka v trenutek bolj napeto.

Naravnost v možgane

Nepozaben večer lahko pričarate tudi s čopičem, ki ga vodite po najobčutljivejših delih telesa – prsih, spodnjem delu hrbta, za koleni, po notranjem delu stegen do mednožja ... Ščetine bodo vzbudile živčne končiče, ki bodo v možgane pošiljali sporočila poželenja. Rišete lahko tudi z medom, stopljenim sladoledom ali čokolado ... in vse to še poližete.

Poslušajte le dihanje

Kaj vas lahko podžge bolj kot odzivi vašega partnerja? To niso nujno besede, vzkliki in vzdihi. Med ljubljenjem, ko je strast že podžgana, se ustavita in poskušajta nadaljevati v tišini, ne glede na to, kaj počneta drug drugemu. Nadzorovanje sebe in osredotočanje zgolj na dihanje bo erotični naboj poneslo v višave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.