Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Živahni potiski

Nekateri potiski spominjajo že na umetnine. (Foto: epa)
1/31
Žurnal24 main
Letos pozabite na enobarvna oblačila, abstraktni grafični potiski, akvarelne cvetlice, močni rožnata in modra, pogumne črte in zanimive pike naj vam bodo vodilo v topli sezoni.

Grafične umetnine
Potiski v slogu grafične umetnosti so eden izmed vidnejših usmeritev sezone. Grafično oblikovanje ima na modo velik vpliv. Prednjačijo zgoščene in grafične črte, ki največkrat opredeljujejo kar celoten videz. Svoj prostor so si izbojevale tudi pri športnih oblačilih. Domišljijski potiski so videti kot digitalna umetnost, zapleteni ornamenti in domišljijske abstrakcije.

Romantične rože

Romantična ženska obožuje detajle, čipke, rožaste vzorce, lahno padajoče materiale. Tokrat bodo rože zavzele simpatične obleke, majice in tunike. Velike so videti, kot bi jih naslikali z akvareli, manjše pa so bolj realistične.

Kombinirajte jih brez omejitev

Tako kot ostali novi trendi so tudi potiski presegli omejitve. Ni treba, da je vzorčast le en sam kos oblačila, cela vaša oprava lahko postane kolaž vzorcev. Potiske in vzorce lahko kombinirate. Previdni bodite z večjimi vzorci, saj ti pritegnejo pogled na del telesa, ki je odet vanje. Če ste manjše postave, boste delovali bolj skladno v manjših, drobnejših vzorcih, visokorasli lahko posežete po večjih. S potiskanimi oblačili lahko nosite tudi vzorčaste torbice in čevlje, vendar le, če se ti v barvi ali vzorcu ujemajo z potiskom oblačil.

Nekaj letošnjih si oglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.