Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

Teden mode: Še en dan modne doze

teden mode fashion week SQUAT//Young@Squat
1/42
Saša Despot
Drugi dan tedna mode je postregel z novimi idejami sedmih modnih oblikovalcev.

Sinočnjo modno revijo drugega dne tedna mode je otvorila kolekcija oblikovalca Zorana Garevskega, brv pa je nato prepustil prodorni oblikovalki Nini Šušnjara, ki se tokrat predstavlja s kolekcijo Iluzija. Svoje zamisli je nato predstavila Alenka Globočnik z znamko Akultura, ki tokrat stavi na belo barvo.
Bučen aplavz je požel tudi Miro Mišljen s svojo barvito in odbito kolekcijo, sledila mu je Tanja Zorn, ki se tokrat vrača k poletju. "Tja, kjer poteka črta neskončnosti. Kjer veter ustvarja nove volumne. Kjer šport sreča umetnost," je opisala svojo kolekcijo. Nato so sepredstavili SQUAT//Young@Squat, ki ga sestavljajo Ivan Rocco, Ana Jelinič, Dajana Ljubičić, Peter Movrin, Katja Magister, Nina Tomažin, Sanija Reja, Petja Zorec, Angela Lukanović, Nena Florjančič in Špela Hvale pod vodstvom Nataše Peršuh in Zorana Garevskega.

Kot zadnja je svoje zamisli za prihodnjo pomlad predstavila Aleksandra Brlan, ki je kolekcijo posvetila sodobni, zaposleni ženski. "Kako s tremi otroki pod roko, eko piščancem v ponvi in tisoč opravki na teden na svoj natrpani urnik spravi sestanek s staro prijateljico?" To je imela v mislih, ko je kreirala nove kose.

Danes vrhunec

Danes pa nas na tednu mode čaka sklepno dejanje. Ob 21. uri bodo svoje kolekcije predstavili Maja Ferme, Nelizabeta, Mojca Celin, INES atelier (Srbija), Almira Sadar, Nataša Peršuh, Angela Lukanovich in Draž.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.