Magazin > Lepota & telo
540 ogledov

Zmagovalec Talentov Jernej Kozan se je močno spremenil

Jernej Kozan POP-TV-2
Jernej Kozan ima nov imidž in novo dekle …

jernej kozan | Avtor: Facebook Facebook
Plesalec Jernej Kozan je v šovu Slovenija ima talent zmagal leta 2015. Ko smo nazadnje z njim govorili, se je ravno odpravljal v ZDA, da bi izpilil svoje plesno znanje. "Tam sem bil dva tedna. Bilo je fenomenalno. Hodil sem na tečaje in se učil, obiskal pa sem tudi Hollywood in si ogledal Universal studios,“ je Jernej povedal za Žurnal24.

Simpatični mladenič pa nam je razkril tudi, da je zaljubljen. Njegovo srce je osvojila Petra, ki se sicer profesionalno ne ukvarja s plesom, je pa zelo dobra plesalka. "Ko sem bil v ZDA, sem na Instagramu po naključju zasledil njeno fotografijo, ki je nastala med šovom Slovenija ima talent. Vprašal sem jo, ali je bila tudi med nastopajočimi, a je odgovorila, da bila le gledalka. Nato sva se začela pogovarjati. Ko sem prišel domov, sva šla na pijačo, po enem mescu pa sva začela zvezo. Zdaj pa sva že štiri mesece par.“ Jernej nam je še zaupal, da je nad Petro zelo očaran, kar se vidi tudi po zapisih na Facebooku, kjer je med drugim napisal, da je najboljša stvar, ki se mu je v življenju zgodila, in da jo obožuje. "Prevzela me je s svojo dobrodušnostjo in skromnostjo,“ še pravi Jernej, ki se je v zadnjem času tudi fizično kar precej spremenil. Sedaj nosi bradico, začel pa se je ukvarjati tudi s fitnesom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.