Magazin > Lepota & telo
98 ogledov

Zmagovalka od sreče zajokala

Marina Crljić in Alen Lešnik
1/6
Anže Petkovšek
Marina Crljić in Alen Lešnik sta zmagovalca nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka na Predjamskem gradu. Bodoča nevesta nam je zaupala, kako jima je uspelo zbrati toliko glasov, od sreče pa je tudi zajokala.

"Ne morem verjet, sploh ne znam opisati, kako sem vesela. V to sem res verjela," so bile prve besede po kriku navdušenja naše bodoče neveste Marine Crljić, ki je skupaj z zaročencem Alenom Lešnikom z vašo pomočjo dobila sanjsko poroko na Predjamskem gradu.

Za glasove prosila Mariborčane

In kako jima je uspelo? Marina pravi, da sta se zbiranja glasov lotila zelo premišljeno. "Ljudi sva na glasovanje opominjala neprestano. Imava božanske prijatelje, družino in znance, ki sva jih na glasovanje opominjala prek SMS-sporočil, vsak dan tudi prek Facebooka. Mislim, da so vsi glasovali večkrat," z navdušenjem pripoveduje in dodaja, da sta akcijo naredila tudi v mestu, kjer živita. "Naredila sva si majice in v njih hodila po Mariboru, delila sva letake, tudi neznancem, po lokalih sva razobesila plakate, da naj glasujejo za naju," pravi bodoča nevesta in dodaja, da z opominjanjem na glasovanje nista prenehala niti za minuto. Marino pa je pri tem presenetila prijaznost neznancev, ki so njuno akcijo dobro sprejeli in jima zaželeli zmago.

"V zmago sem verjela!"

"Jaz sem v zmago zelo verjela, fant pa si vanjo ni upal verjeti. Vem, da sva v to vložila zelo veliko, strah pa naju je bilo, kako se bodo pripravili in zbirali glasove drugi pari," dodaja zmagovalka, ki je zaradi navdušenja nad zmago ostala brez besed.

Marina in Alen sta sicer zbrala kar 29,61 odstotka vseh glasov, na drugo mesto sta se s 14,07 odstotka glasov uvrstila Maja Breznik in Matjaž Snoj (par št. 1), na tretje mesto pa Maja Lesjak in Marko Čujež (par št. 3), ki sta zbrala 12,84 odstotka glasov.

Na četrto mesto sta se uvrstila Sanja Strah in Dejan Červek ( 10,78 odstotkov glasov), na peto Damir Žižek in Sanja Mrinič (9,53 odstotkov glasov), na šesto Marina Peroša in Alan Ojo (7,34 odstotkov glasov), na sedmo Mateja Peternelj in Anže Završnik (6,57 odstotkov glasov), na osmo Nadja Mandeljc in Jure Ljubič (3,48 odstotkov glasov), na deveto Stanka Zupanič in Matej Pernek (3,32 odstotkov glasov), na deseto pa Tina Tomc in Rok Trontelj (2,48 odstotkov glasov).

Zdaj se začne zares

Bodoča mladoporočenca v dobrih dveh mesecih, ki ju ločita do poroke 8. junija na Predjamskem gradu, čakajo razburljive priprave. Če vas zanima, kako bo potekala izbira prstanov, poročnih oblek, vabil, čevljev, cvetja, menija, torte in vsega, kar je potrebno za nepozabno poroko, nas berite še naprej, saj bomo zmagovalca spremljali na vsakem koraku do dne, ko si bosta dahnila usodni da.

Zmagovalcema čestitamo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.