Magazin > Lepota & telo
1640 ogledov

Znamenja, ki varajo najpogosteje

par, varanje Shutterstock
Malo za šalo in malo za res – katera astrološka znamenja so bolj podvrženi varanju in pripadniki katerih znamenj so najbolj zvesti?

Znamenja, ki varajo bolj

Oven: Ker so zelo strastni, se lahko hitro znajdejo v skušnjavi. Po prevari lahko partnerja hitro pustijo in zamenjajo za tistega, v katerega so se trenutno zagledali.

Lev: Zaradi nenehne potrebe po pozornosti se tudi oni hitro znajdejo v skušnjavi. Če ste v zvezi z levom ali levinjo, poskrbite, da mu ne bo dolgčas, tudi nenehnih pohval in pihanja na dušo bodo zelo veseli. Astreologi pravijo, da levi najpogosteje varajo z mlajšimi od sebe, saj naj bi jih privlačila njihova energija.

Devica: Ko so v zvezi srečni, na varanje ne pomislijo, a ko se jim zazdi, da jim partner ne nudi dovolj pozornosti, se jim prevara zazdi povsem sprejemljiva. Še več, prevaro pogosto izrabijo za to, da nato brez večjih bolečin zapustijo partnerja.

Škorpijon: Velja za enega najbolj seksipilnih astreoloških znamenj. Škorpijoni naj bi mirovali le tedaj, ko so zaljubljeni, ko pa jim seks postane dolgočasen, se lahko brez večjih premislekov odločijo tudi za seks za eno noč, ki ga partnerju v večini zamolčijo. S škorpijoni torej rutina v spalnici odpade.

Strelec: So željni avantur, zato tudi prevar ne obsojajo. Tudi če so v daljši zvezi, prevare ne doživljajo kot nekaj dramatičnega in prepovedanega, lažje kot drugi pa prevaro tudi odpustijo.

Vodnar: Varanje si razlagajo čisto po svoje. Ko varajo, to delajo z nekom, ki je povsem drugačen od njihovega partnerja. Pogosto nato sami sebi pojasnjujejo, da je bilo to neizogibno, saj so s partnerjem padli v rutino, ki jih spravlja ob živce. Seveda so vodnarji lahko tudi zvesti, še posebej takrat, ko nekoga iskreno ljubijo in ko vedo, da jim partner prevare ne bo oprostil.

Ti so najbolj zvesti

Bik: So zelo predani in ljubeči, predanost in zvestobo pa zahtevajo tudi od partnerja. Do prevare pri njih pride le redko, a če se zgodi, je ta le fizična in nakazuje na pomanjkanje intimnosti v partnerskem odnosu.

Dvojčka: Čeprav se radi spogledujejo, pa je varanje za njih na prepovedani listi. Če do varanja vseeno pride, to pomeni, da je njihova zveza že zdavnaj končana in da se morajo od partnerja le še posloviti.

Rak: Čustveni in predani raki ne bodo varali, vsaj dokler dobijo doma dovolj ljubezni in nežnosti. Razvajajte jih!

Tehtnica: Čeprav radi spoznavajo nove ljudi, včasih se tudi spogledujejo, prisegajo na zvestobo. Zanje je pomembno, da imajo prijatelje, na katere se lahko zanesejo, kar pa še ne pomeni, da jih takšna prijateljstva spravljajo v skušnjave.

Kozorog: Spada v skupino najbolj zvestih. Tudi takrat, ko se v koga zagledajo, si več od nedolžnega spogledovanja ne bodo privoščili - vsaj toliko časa ne, dokler so v zvezi, saj prevara za njih pomeni največjo čustveno izdajo.

Ribi: Ko jim v zvezi postane dolgčas, radi fantazirajo o nekom, ki ga poznajo, a to le redko preide v prevaro. Čeprav se znajo kontrolirati, pa si pogosto ne upajo priznati, da so se v „drugo“ osebo tudi zaljubili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.