Magazin > Lepota & telo
338 ogledov

Znani frizer spremenil Ano Klašnja

Ana Klašnja
1/2
Miran Juršič
Znani frizer Tomaž Turk je znova navdušil. Tokrat s pričesko, ki jo je oblikoval Ani Klašnja in s katero se je uvrstil na prestižno frizersko tekmovanje v Londonu.

Tomaž Turk je tako že drugič postal finalist za international visionary award na znanem tekmovanju Alternative Hair Show, ki bo 13. oktobra v sloviti Royal Albert Hall v Londonu.

Prvič je tam nastopil leta 2009, letos pa je navdušil s pričesko, ki jo je ustvaril za žirantko šova Slovenija ima talent Ano Klašnja. "Ideja frizure je storž, s prameni las sem ustvaril luske, ki se spiralno in simetrično prepletajo. Ano sem želel narediti drugačno, in tudi po njenem mnenju mi je to uspelo," razlaga frizer.

Alternative Hair Show je dobrodelno tekmovanje, zbrana sredstva pa namenijo boju proti levkemiji. V zadnjih 30 letih so zbrali več kot devet milijonov funtov ter tako pomagali obolelim za levkemijo v Veliki Britaniji in drugod po svetu. Velja za eno izmed prestižnejših frizerskih prireditev, saj se med 25 finalisti znajdejo le vrhunski frizerji, ki ustvarjajo mešanico kreativnih in avantgardnih pričesk, tekmovanje največjih frizerskih mojstrov pa si v živo ogleda okoli štiri tisoč ljudi z vsega sveta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.