Magazin > Lepota & telo
43 ogledov

Znižani kosi, ki se jih splača kupiti

1/8
Žurnal24 main
Poletne razprodaje so kot nalašč, da si po nižji ceni kupite oblačila, ki bodo v modnem vrhu vse do pomladanskih dni.

Črn sako – "must have no. 1"
Na razprodajah si letos privoščite dober črn sako, ki bo "nosljiv poleti za večerne priložnosti in jeseni v različnih kombinacijah", pravi stilistka Nana Sojer. Naj bo jeans, oblekica ali krilo, sako bo odlična dopolnitev modnega videza.

Poletno-jesenski kombinezon

Kombinezoni, ki so svoj razcvet doživeli poleti, bodo svoj modni pohod nadaljevali tudi v hladnejših dnevih. Stilistka vam svetuje, da si privoščite takšnega z dolgimi hlačnicami, ki ga lahko jeseni kombinirate s puloverji.

Po orientalsko
Volumen na bokih in ozke spodaj – haremke iz bolj kompaktnih materialov bodo zagotovo ena boljših naložb na letošnjih razprodajah, saj bodo modne tudi jeseni. Orientalski pridih vam bo poleti pustil dihati, jeseni pa skupaj s sakojem ustvaril modno privrženko.

Poletna romantika
Poletne volančke na krilih si lahko privoščite tudi jeseni, le da izberite srednjo dolžino krila, saj bo midi jeseni zamenjal mini. Sojerjeva vam svetuje, da midi krilo jeseni dopolnite s korzetom.

Večna klasika
Aktualne so predvsem srajčne oblekice, vseeno pa kakšna klasična bela bluza ne bo odveč. Ta vedno modni kos si lahko privoščite okrašen s kakšnim detajlom, na primer z jeseni še vedno modnimi čipkami ali malo bolj prozornim materialom.

Rdeče, črno, prozorno, čipkasto
Barve, po katerih posegajte na razprodajah in ki bodo še vedno in v jeseni, so rdeče-črna kombinacija, ki bo po besedah Sojerjeve ena vodilnih, pa tudi črna, črno-bela, siva, zelena in mornarska. Tudi prozorni in čipkasti kosi bodo še vedno modni.

Vojaška moda
Čeprav sta v toplih dneh prednjačila romantika in futurizem, se je vojaška moda v zametkih pojavljala že aktualno sezono. Jeseni in pozimi pa bo doživela preporod in se prerinila bolj v ospredje. Podložena ramena in kovinski gumbi so le eni izmed detajlov, ki bodo vidni na jesenskih ulicah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.