Magazin > Lepota & telo
140 ogledov

Žurnalova nagrajenca izbrala poročno potovanje

Sanjska poroka
1/7
Saša Despot
Poročna mrzlica se nadaljuje. Bodoča mladoporočenca sta že izbrala torto, s katero bosta posladkala svate, izvedela pa sta tudi, kam se bosta odpravila na poročno potovanje.

En teden, pet destinacij

Svet križarjenj ju bo na poročno potovanje poslal že nekaj dni po poroki, na njem pa bosta raziskovala kotičke zahodnega Sredozemlja. "Potovanje bosta začela v Savoni, v enem tednu pa bosta obiskala Barcelono, Palmo de Mallorco, Malto, Sicilijo in Neapelj" razlaga Mladen Barukčič, ki dodaja, da bo dogajanje na ladji pestro in že samo po sebi doživetje, ki si ga bosta gotovo zapomnila.

Pregrešno sladkanje

Za sladke trenutke na sanjski poroki bo poskrbela slaščičarna Kraljevi mignon, ki bo Marini in Alenu podarila poročno torto. Ta bo modernega videza in sestavljena iz dveh okusov – osvežilnega sadnega in nepogrešljivega čokoladnega. In kakšne poročne torte imamo Slovenci najraje? "Kot potrošniki ali kupci poročnih tort smo zelo razvajeni. V tujini jih pretežno zanima le videz, mi pa velik poudarek dajemo tudi na vsebino, okus," razlaga Nataša Mustafa Mohar in dodaja, da se pari zadnje čase odločajo za skromnejše poroke, dekoracije in torte. "Najbolj priljubljeni so čokoladni in praline okusi, dobrodošli so tudi lešniki, mandlji in kokos. Med sadnimi pa prednjači jagodičevje," zaključuje slaščičarska mojstrica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.