Magazin > Lepota & telo
49 ogledov

Zvestoba je zopet in

ženska, srce Shutterstock
V primerjavi z devetdesetimi leti preteklega stoletja, ko je zakon začel izgubljati na svoji veljavi, poroka pa postala le "nepotreben papir", si moški in ženske znova želijo nazaj k tradiciji. In s tradicijo si želijo tudi zvestobo.

Tako pravi britanska raziskava, ki je razkrila, da 70 odstotkov žensk in 63 odstotkov moških varanja ne odobrava. V primerjavi s podobnimi raziskavami, ki so jih naredili v devetdesetih, je nova pokazala, da sedaj kar 20 odstotkov več moških in žensk prisega na zvestobo.

Raziskovalci pravijo, da se razlog povečane želje po zvestobi skriva v izkušnjah iz otroštva in mladosti – ko so sedaj odrasli moški in ženske bili priča prevaram med staršema in nato pogosto negativnim razvojem dogodkov.

Varanje pa se še vedno zdi popolnoma sprejemljivo za petino moških, ki pravijo, da je seks za eno noč nekaj čisto normalnega, piše Daily Mail.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.