Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

Zvezdnice bodo stradale do nedelje

Anne Hathaway FameFlynet
Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow in Salma Hayek bodo do nedelje na zelo strogi dieti. Vse, kar bodo zaužile, bodo le sveže iztisnjeni sokovi.

Oskarji so pred vrati in zvezdnice so že začele drastično prečiščevalne diete, s pomočjo katerih se bodo lahko stisnile v oprijete večerne obleke.

Anne Hathaway je že večkrat priznala, da je prečiščevalna dieta pred pomembnimi dogodki nujna za hitro izgubo "odvečnih" kilogramov. A prej kot z dieto bi lahko zvezdniško ravnanje v teh dneh označili kot stradanje. Vse, kar bodo zvezdnice zaužile do Oskarjev, naj bi bili le sveže iztisnjeni sadni in zelenjavni sokovi.

Kako učinkovita je tekoča prečiščevalna dieta, je na svojem blogu pisala tudi Gwynwth Paltrow, Salma Hayek pa je za Shape Magazine priznala, da se pred vsakim pomembnim dogodkom pet dni prepusti sadnemu tekočemu "mučenju".

Da so takšne diete nepotrebne, pa meni Jackie Koller, bivša nutricionistka Anne Hathaway: "V splošnem ekstremne zvezdniške diete niso nič novega. In po mojem mnenju so popolnoma nepotrebne," piše Radaronline.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.