Magazin
57 ogledov

Leta niso pomembna

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Moški partnerico izbirajo na podlagi videza, ženskam pa so pri izbiri pomembnejši materialni dejavniki in družbeni položaj, je pokazala raziskava.

Vsesplošno zgražanje
Tako ni nič nenavadnega, če si moški raje izbere nekoliko mlajšo partnerico in obratno ženska starejšega partnerja. Kljub izsledkom raziskave pa so zveze, v katerih je bila starostna razlika med partnerjema velika, že od nekdaj vzbujale pozornost in zgražanje.

Čustvena zrelost
Pomembnejša kot starost je za ljubezen čustvena zrelost, so si enotni strokovnjaki. Za trajno zvezo je pomembno, da sta podobnost in ujemanje izrazitejša kot razlika v letih. Večna polemika pri zvezah, v katerih je starostna razlika velika, je tudi spolno neujemanje med partnerjema (ob predpostavki, da je starejši moški). Vsekakor velika razlika v letih med partnerjema zvezo postavi na večjo preizkušnjo, kot če te razlike ni.

Hollywood je daleč

Hollywoodski zvezdniki,s svojim izborom pogosto pokažejo, da leta zanje ne igrajo pomembne vloge. Vendar je to povprečnemu zemljanu še vedno tuje. Tako se še vedno dogaja, da ob misli na Donalda Trumpa vsi prikimajo, češ "temu je pa uspelo", in nasprotno njegovi partnerici Melanii Trump, da ga je ujela zaradi denarnice. Demi Moore najverjetneje v Ashtonu Kutcherju išče svojo mladost, kaj na njej vidi njen kar 16 let mlajši partner, pa še vedno ostaja uganka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.